banner est whatsapp

“Futbolnet, qui té valors guanya” arriba a l’Arboç

L'Arboç, 11/10/2016

La Fundació del F.C. Barcelona i l’Ajuntament de l’Arboç impulsen aquest projecte innovador


Imatge: Cartell promocional del projecte ´FutbolNet´ (Font: Fundació FCBarcelona)

L’Arboç acollirà una de les aules del projecte “Futbolnet, qui té valors guanya”, impulsat per la Fundació del Futbol Club Barcelona. La consecució d’aquest projecte per a la vila ha estat possible gràcies a la intervenció de l’Ajuntament de l’Arboç, l’Institut de l’Arboç i la Diputació de Tarragona.

´FutbolNet´ tindrà lloc a les pistes de futbol de l’Institut de l’Arboç, del 19 d’octubre d’enguany fins al 31 de maig de 2017, cada dimecres i divendres de les 17:30 a les 19:30h. El proper divendres 14 d’octubre a les 19 h de la tarda tindrà lloc a l’Aula magna de l’Institut de l’Arboç una reunió informativa i el procés de preinscripció.

´FutbolNet´ és un projecte obert a nens, nenes i persones amb discapacitat que estiguin cursant l’ESO o 5è o 6è de Primària en algun dels centres educatius de l’Arboç: l’Escola Sant Julià, l’Institut de l’Arboç, el Col•legi Residència, o l’Escola Camp Joliu.

´FutbolNet´ és un projecte basat en la metodologia Futbol3, una eina d’intervenció social nova a Catalunya, d’èxit reconegut en experiències a Colòmbia i a Alemanya. És un mètode innovador que reeduca a través de l’esport i permet treballar amb grups de joves temes com la convivència, la discriminació, el gènere, etc.

‘FutbolNet’ també s’aplica a Rio de Janeiro (a les faveles de la ciutat), a Rosario (Argentina), a l’estat de Jalisco, a Mèxic, a Oman, a Qatar, a Iraq, a l’Aràbia Saudita i a una trentena de països africans.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat