banner est whatsapp

Gran participació en la primera cursa solidària contra el càncer a l’Arboç

L'Arboç, 05/10/2016

El passat diumenge 2 d’octubre l’Ajuntament de l’Arboç va organitzar la primera edició de la Marxa/Cursa contra el càncer, una iniciativa que va transcórrer per un circuit urbà per la vila de l’Arboç


Imatge: Gran participació a la primera edició de la Marxa/Cursa contra el càncer de l’Arboç (Font: S. Sedó)

El passat diumenge 2 d’octubre l’Ajuntament de l’Arboç va organitzar la primera edició de la Marxa/Cursa contra el càncer, una iniciativa que va transcórrer per un circuit urbà per la vila de l’Arboç.

Més de 500 persones van voler aportar el seu granet de sorra en aquesta iniciativa i van desbordar totes les previsions participant en la marxa i curses solidàries en un ambient amè i festiu. Una part dels ingressos obtinguts en les inscripcions va anar destinada a la campanya “En el amor y en el càncer” de la Fundación Más que Ideas.

La primera edició de la Marxa/Cursa Solidària contra el Càncer és una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Club Esportiu l’Arboç.

L’Ajuntament de l’Arboç desitja expressar públicament el seu agraïment a totes les persones que, sigui amb la seva participació o amb la seva feina voluntària, hi han col•laborat amb l’èxit d’aquesta iniciativa solidària, i els emplaça a seguir col•laborant amb la segona edició programada per l’1 d’octubre de 2017.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat