banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç realitza obres de millora a l’Escola Sant Julià

L'Arboç, 04/10/2016

Les obres de millora de l’Escola Sant Julià dutes a terme aquest any són una primera fase d’un projecte de millora integral del centre educatiu, que continuarà en els propers cursos


Imatge: Planta baixa del CEIP Sant Julià de l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

En el transcurs de les vacances d’estiu i els períodes no lectius, l’Ajuntament de l’Arboç ha implementat tot un conjunt d’importants millores i arranjaments a les instal•lacions del Centre d’Ensenyament d’Infantil i Primària Sant Julià, ubicat a l’avinguda Priorat s/n de la vila.

Els treballs que ha realitzat l’Ajuntament de l’Arboç a l’edifici principal de l’Escola han consistit en la posada a punt de tots els lavabos (fuites d´aigua, reparació de descàrregues, aixetes, flexos, reparació de rajoles en parets i paviment), l’arranjament amb guix de les zones malmeses en partes i sostres, millores en les canonades de la calefacció, i treball de pintura a la totalitat de la planta baixa.

Als mòduls de P3, P4 i P5 s’hi han realitzat també treballs de posada a punt de tots els lavabos i dels aires condicionats, treballs de manteniment de portes i persianes, i treballs de pintura interior del mòdul de P3 i P4 i dels lavabos del mòdul de P5. Finalment, als patis exteriors s’han realitzat treballs de pintura de les cistelles de bàsquet i porteries de futbol.

Les obres de millora de l’Escola Sant Julià dutes a terme aquest any són una primera fase d’un projecte de millora integral del centre educatiu, que continuarà en els pròxims cursos.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat