banner est whatsapp

L’Arboç organitza un curs gratuït per aturats de Prevenció de Riscos Laborals en el Sector de la Construcció

L'Arboç, 30/09/2016

Segons la nova normativa del sector, aquest curs és obligatori per totes aquelles persones que vulguin continuar treballant dins d’aquest àmbit


Imatge: Cartell promocional del curs (Font: Aj. l’Arboç)

La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç impulsa una nova acció formativa gratuïta adreçada a persones aturades empadronades al municipi, que hagin treballat prèviament en el sector de la construcció.

Concretament, s’oferta un curs de Prevenció de Riscos Laborals específic per al Sector de la Construcció. Segons la nova normativa del sector, aquest curs és obligatori per totes aquelles persones que vulguin continuar treballant dins d’aquest àmbit. El curs tindrà una durada de 20 hores i es durà terme durant 3 jornades consecutives durant el mes de novembre de 2016 (dates a confirmar), en horari de 9 a 13:30 h i de 15 a 18:30 h.

Tots els interessats poden tramitar la seva inscripció del 3 al 14 d’octubre, telemàticament a través de la web http://som.arbocenc.org, o bé a través del correu electrònic serveiocupacio@arbocenc.cat, o bé presencialment al Servei d’Ocupació Municipal (Major 37 1r pis) de dilluns a divendres d’11 a 13 h. És necessari que els interessats aportin fotocòpia del DNI/NIE i la fulla de l’Atur. Les places són limitades.

Aquesta acció formativa, homologada per la Generalitat de Catalunya, és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Arboç en col·laboració amb el Gremi de la Construcció, i ha estat finançada per l’Ajuntament de l’Arboç i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic de l’Arboç (Pla de Barris).

Per l’Ajuntament de l’Arboç és una prioritat la millora de la capacitació laboral tant de les persones desocupades com de la resta de la població activa, i és per aquest motiu que es promouen regularment des del consistori accions formatives de diversa índole i temàtica.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat