banner est whatsapp

Gran expectació al partit de bàsquet inaugural del nou parquet del Poliesportiu Municipal de l´Arboç entre l´Spar City Lift Girona i Snatt´s Sant Adrià

L'Arboç, 22/09/2016

A la mitja part del matx es va celebrar l´acte oficial d´inauguració del nou pis de la instal·lació esportiva. El partit va acabar amb la victòria de les gironines (72- 38)


Imatge: Jugadores i tècnics dels equips Spar City Lift Girona i Snatt’s Sant Adrià, junt als membres de la junta i staff del Club de Bàsquet l´Arboç

Aquest dimecres 21 de setembre els equips Spar City Lift Girona i Snatt´s Sant Adrià se citaven a l´Arboç amb motiu de la inauguració del nou parquet del poliesportiu municipal. Ambient festiu al pavelló que ja respirava bàsquet des de primera hora de la tarda.

El Bàsquet l´Arboç veia, amb gran il•lusió, com casa seva acollia un encontre de primer nivell, que a més va comptar amb la participació de la medallista olímpica de Rio de Janeiro i jugadora de l’equip de Spar Citylift Girona, Leonor Rodríguez. Val a dir que Rodríguez va portar la medalla olímpica a l´Arboç perquè els molts aficionats que omplien el poliesportiu per veure el partit poguessin tocar-la i fotografiar-se amb ella, tot un detall per part de l´esportista.

A la mitja part del partit es va dur a terme l´acte oficial d´inauguració del nou parquet del poliesportiu, amb els parlaments de Gemma Sadurní, membre de la junta de Bàsquet de l´Arboç, de l´Alcalde de l´Arboç, Joan Sans, i del Regidor d´Esports, Miguel Ángel del Rio, amb l´acompanyament d´altres regidors del consistori.

Per escoltar l´acte d´inauguració i les entrevistes de Ràdio l´Arboç feu clic aquí



El partit va ser dominat de principi a fi per les de Girona, obrint ja en el primer quart una escletxa en el marcador (30- 12). El Sant Adrià però, no va donar el braç a tòrcer i iniciava el segon període amb un parcial de 0-4 i no concedint cap cistella en els primers 6 minuts de joc. Almiraite, amb 6 punts consecutius, Spanou i Ibekwe ajudaven a l´Uni a mantenir la diferència en el marcador.

Després del descans, les gironines van anar de menys a més, anotant cada vegada amb més facilitat i obligant al Sant Adrià a pràcticament només sumar punts des de la línia de personal o des de més enllà de la línia de tres punts.

Al final, victòria de l´Spar City Lift Girona per 72- 38 en un partit on els assistents van gaudir de valent i on el resultat va ser el de menys.

Resultat: 72- 38. Parcials: 30-12, 9-10, 13-8 i 20-8.

Spar City Lift Girona: L. Rodríguez (11) R. Buch (-), A. López (2), N. Jordana (2), K. Almiraite (14), M. Serra (2), S. Gómez (6), A. Spanou (20), H. Oma (5) i I. Ibekwe (10)

Snatt´s Sant Adrià: N. Giménez, H. López (5), L. Peña, M. Claret (9), C. Hurtado (2), I. Llobet (8), O. Ruano (2), M. Vila (3), M. Coves, G. Simpson (9) i M. Gascón.

La renovació del parquet i la millora general de la instal•lació ha estat una actuació impulsada per l´Ajuntament de l´Arboç. Aquest partit ha estat organitzat pel Club de Bàsquet l´Arboç, amb el patrocini de l´Ajuntament de l´Arboç i la Diputació de Tarragona.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç - Crónica del partit de Guillem Vinyes

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat