banner est whatsapp

L’arbocenc Jordi Albornà, 5è al Campionat d’Europa de tir amb arc

L'Arboç, 15/09/2016

El tirador arbocenc Jordi Albornà es va classificar en una molt meritòria cinquena posició en el campionat d’Europa de Tir amb arc 3D, celebrat del 29 d’agost al 4 de setembre a Eslovènia


Imatge: Jordi Albornà en plena competició (Font: JAU)

El tirador arbocenc Jordi Albornà es va classificar en una molt meritòria cinquena posició en el campionat d’Europa de Tir amb arc, modalitat 3D, celebrat del 29 d’agost al 4 de setembre al Castell de Mokrice (Eslovènia).

Gràcies a la seva regularitat en les puntuacions obtingudes en el transcurs de la temporada de lliga i en el Campionat d’Espanya, Jordi Albornà va ser un dels convocats amb la selecció espanyola per anar a Eslovènia, realitzant una gran primera fase i classificant-se per setzens de final, tot i la lesió que arrossegava al bessó dret.

Va ser en aquesta darrera fase de la competició on l’arquer arbocenc va demostrar el seu gran moment de forma encadenant una sèrie antològica de dianes que va deixar fora de competició una gran part dels favorits, acabant contra tot pronòstic en la cinquena posició final.

Amb aquest bon resultat obtingut a Eslovènia, Jordi Albornà augmenta les seves opcions per aconseguir una plaça per al mundial que es disputarà el 2017 a França.

L’Ajuntament de l’Arboç recolza i vol expressar públicament la seva felicitació més sincera a Jordi Albornà i l’esperona a continuar treballant i exercint d’ambaixador arbocenc arreu.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat