banner est whatsapp

L’Arboç inaugurarà el nou parquet del Poliesportiu el 21 de setembre amb un partit entre l’Uni Girona i el Sant Adrià

L'Arboç, 12/09/2016

A partir de les 19:30 h del vespre s’obrirà el poliesportiu per tal que tots els aficionats puguin accedir a les instal•lacions


Imatge: Nou parquet al Poliesportiu Municipal de l’Arboç (Font: 4ever.eu)

El proper dimecres 21 de setembre de 2016 a les 20 h l’Arboç inaugurarà el nou parquet del poliesportiu municipal amb un extraordinari partit de bàsquet femení entre els equips de l’Uni Girona, subcampió de la primera divisió, i el Sant Adrià, de la segona divisió.

A partir de les 19:30 h del vespre s’obrirà el poliesportiu per tal que tots els aficionats puguin accedir a les instal•lacions. L’entrada serà gratuïta i a la mitja part del partit es realitzarà l’acte oficial d’inauguració que comptarà amb la presència de l’Alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, el Regidor d’Esports, Sr. Miguel Ángel del Rio, i altres membres del consistori.

La renovació del parquet i la millora general de la instal•lació ha estat una actuació impulsada per l’Ajuntament de l’Arboç. Aquest partit ha estat organitzat pel Club de Bàsquet l’Arboç, amb el patrocini de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat