banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç instal·la un nou parquet al poliesportiu municipal

L'Arboç, 06/09/2016

L’actuació realitzada al poliesportiu municipal ha suposat un important esforç econòmic per a la corporació, però era una acció molt necessària i molt reclamada pels usuaris


Imatge: Poliesportiu Municipal de l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç ha instal·lat un nou parquet al Poliesportiu Municipal, un dels equipaments més utilitzats de la vila. La renovació del parquet, però, també ha vingut acompanyada d’altres millores com la compra de noves cistelles de minibàsquet, adaptades a les noves característiques del terreny de joc, i altre mobiliari esportiu, la reparació del sostre de la zona del bar, i la realització de petits arranjaments.

A causa del fet que el parquet ja tenia gairebé 20 anys i el seu estat no era el millor, podia suposar un problema tant per la seguretat dels esportistes, com per al mateix desenvolupament dels diferents esports. L’actuació realitzada al poliesportiu municipal ha suposat un important esforç econòmic per a la corporació, però era una acció molt necessària i molt reclamada pels usuaris.

La renovació i millora del poliesportiu ha incorporat també un nou marcatge reglamentari de la pista que ha permès passar de 2 camps de minibàsquet a 3, amb l’objectiu d’optimitzar l’ús del poliesportiu donant cabuda a un grup d’entrenament més per cada franja horària. En aquest mateix sentit, la pista central de basquet s’ha marcat i actualitzat amb les noves mesures reglamentaries aprovades per la Federació Internacional de Basquet l’any 2014.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat