banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç arranja el parc infantil de la plaça de Catalunya

L'Arboç, 11/08/2016

Aquesta zona infantil patia petites inundacions cada cop que plovia amb intensitat, fet que també havia provocat que moltes de les plaques de suro que cobrien el terra del parc s’haguessin desprès


Imatge: Parc infantil de la plaça de Catalunya amb el desguàs i les plaques de suro arranjades (Font: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat obres d’arranjament al parc infantil de la plaça de Catalunya. Aquesta zona infantil patia petites inundacions cada cop que plovia amb intensitat, fet que també havia provocat que moltes de les plaques de suro que cobrien el terra del parc s’haguessin desprès.

Sembla ser que la continuada activitat infantil i la conducta poc adequada d’alguns usuaris havia embussat el desguàs provocant les inundacions. Les obres d’arranjament han consistit en el desembossament del desguàs, la col·locació d’una reixa nova, i la reparació i ancoratge de totes les plaques de suro malmeses.

El manteniment, la higiene i la seguretat de la xarxa de parcs infantils de la vila, com el de la plaça de Catalunya, és una de les actuacions prioritàries del consistori per garantir espais adequats per al correcte esbargiment de la quitxalla i la millora del seu benestar i qualitat de vida.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat