banner est whatsapp

Més de 300 persones han participat en la 2a edició de “L’Arboç es Mou!”

L'Arboç, 08/08/2016

El programa esportiu ha incorporat 6 noves activitats


Imatge 1: Gran participació en els jocs populars i activitats lúdico esportives infantils a la segona edició de ”L’Arboç es Mou” (Font: Aj. l’Arboç).

La segona edició del programa d’activitats lúdiques solidàries “L’Arboç es Mou” ha estat un èxit de participació. Més de 300 arbocencs s’han inscrit a alguna de les 15 activitats esportives oferides.

“L’Arboç es Mou” s’ha dut a terme en el transcurs de quatre setmanes, del 4 al 29 de juliol, en diferents punts de la vila. Les activitats oferides en aquesta segona edició han estat iniciació al pàdel, bàdminton, ioga, jocs populars i activitats lúdico esportives infantils, psicomotricitat, expressió corporal, iniciació al running, bàsquet i futbol al carrer, iniciació al tennis, sortides amb BTT, tir amb arc, caminades, parcs biosaludables i zumba. Totes les activitats han tingut un bon nivell d’acceptació, sobretot les activitats d’equip entre els infants i joves, i el ioga i les caminades entre el públic adult.

En la vessant solidaria, tots els ingressos de “L’Arboç es Mou” han anat destinats a l’organització de la 1a Cursa contra el Càncer programada a l’Arboç pel proper diumenge 2 d’octubre. Les inscripcions per aquesta cursa solidària es poden realitzar a la plana web www.athleticevents.net o presencialment al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura.

Segons declaracions del regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç, Sr. Miguel Ángel del Rio, <<...el foment dels hàbits de vida saludables i la pràctica d’activitats esportives son els eixos que guien la política esportiva municipal. Per l’Ajuntament és una prioritat la promoció i el foment de l’esport com a eina d’integració, educació i cohesió social; i és un fet que ens ha d’omplir a tots de satisfacció la bona acceptació que ha tingut “L’Arboç es Mou” des de la seva primera edició...>>. De cara al 2017, ja s’ha valorat la possibilitat de reeditar aquesta exitosa campanya, impulsant una tercera edició de “L’Arboç es Mou”.

“L’Arboç es Mou” és un programa promogut, creat i organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col•laboració de la Diputació de Tarragona i el Consell Esportiu del Baix Penedès.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat