banner est whatsapp

L’Esbart i el Ball de Gitanes de l’Arboç a l’Aplec Internacional de Perpinyà

L'Arboç, 01/08/2016

Aquest passat cap de setmana del 29, 30 i 31 de juliol de 2016, la ciutat de Perpinyà a acollit la 29a edició de l’Aplec Internacional. Un esdeveniment que té per objectiu donar a conèixer arreu d’Europa la cultura popular catalana


Imatge: Sònia Magrané, acompanyada per una parella de cada colla, en la recepció oficial a l’Ajuntament de Perpinyà (Font: Aj. de l’Arboç)

Aquest passat cap de setmana del 29, 30 i 31 de juliol de 2016, la ciutat de Perpinyà a acollit la 29a edició de l’Aplec Internacional. Un esdeveniment que té per objectiu donar a conèixer arreu d’Europa la cultura popular catalana, i en el qual hi participen, en aquesta 29a edició, fins a 92 grups folklòrics procedents de tots els racons dels països catalans.

Una delegació arbocenca encapçalada per la regidora de Festes Populars, Sra. Sònia Magrané, i formada per l’Esbart Dansaire Sant Julià de l’Arboç i el Ball de Gitanes de l’Arboç, ha participat en aquest esdeveniment internacional obsequiant al públic assistent amb les seves actuacions i representant a tota la comarca del Baix Penedès.

Diumenge 31 de juliol a les 4 de la tarda va tenir lloc a l’Ajuntament de Perpinyà la recepció oficial, on hi va assistir una delegació arbocenca formada per la regidora de Festes Populars de l’Ajuntament de l’Arboç i una parella de cada colla, abillada amb les vestimentes típiques.

Per l’Ajuntament de l’Arboç és un orgull que el municipi hagi estat representat per diferents grups folklòrics de la vila, en gairebé totes les 29 edicions de l’Aplec Internacional.

Aquest aplec ha estat organitzat per l’associació Adifolk i l’Ajuntament de Perpinyà. L’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, ha tramés a l’alcalde de Perpinyà una salutació i una carta d’agraïment per les atencions dispensades tant a l’Esbart Sant Julià, com al Ball de Gitanes de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat