banner est whatsapp

Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport a l’Arboç

L'Arboç, 08/07/2016

Del 21 de juliol al 5 d’agost de 2016, l’Arboç acollirà el Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport (CIATE)


Imatge: Cartell promocional del Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport (Font: CEBP)

Del 21 de juliol al 5 d’agost de 2016, l’Arboç acollirà el Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport (CIATE). Aquest curs és un programa propi del Consell Català de l’Esport que té com a principal objectiu el de facilitar la informació bàsica per a la realització d’activitats esportives amb la finalitat d’ajudar les entitats esportives en la seva gestió del dia a dia.

El curs constarà de 50 hores lectives dividides en dos blocs i tots els alumnes que assisteixin com a mínim al 80% de les hores rebran un certificat d’assistència signat per l’Escola Catalana de l’Esport.

Per a més informació hom s’ha d’adreçar a qualsevol dels Punts d’Informació Juvenil de la comarca, o a l’Oficina Jove o el Consell Esportiu del Baix Penedès, a El Vendrell.

Les inscripcions s’han de formalitzar presencialment al Consell Esportiu del Baix Penedès, ubicat a la crta. de Sant Vicenç 71-79 de El Vendrell, del 4 al 18 de juliol. L’horari del Consell Esportiu del Baix Penedès es de dilluns a dijous de les 10 a les 14 h i de les 17 a les 19h i els divendres de les 10 a les 14 h. Els preu del curs és de 70 euros pels menors de 30 anys residents al Baix Penedès i inscrits a l’Atur, de 80 euros pels menors de 30 anys residents al Baix Penedès, i de 90 euros per la resta de l’alumnat. Aquest curs, iniciativa de la regidoria d’Esports i Joventut, està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, l’Institut de l’Arboç, el Consell Comarcal del Baix Penedès, Jove Baix Penedès i esport.cat de la Generalitat de Catalunya.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat