banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç crea una borsa de voluntariat

L'Arboç, 06/07/2016

L’objectiu principal del projecte “Voluntaris per l’Arboç” és el de crear una borsa de voluntaris amb la finalitat de dur a terme activitats d’interès general i de caire sociocultural a la vila


Imatge: Cartell promocional del Projecte “Voluntaris per l’Arboç” (Font: Aj. Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç vol promoure un projecte de voluntariat a la població. L’objectiu principal del projecte “Voluntaris per l’Arboç” és el de crear una borsa de voluntaris amb la finalitat de dur a terme activitats d’interès general i de caire sociocultural a la vila.

Totes aquelles persones amb esperit solidari i ganes de contribuir a millorar l’Arboç a través de la seva participació com a voluntari/a en activitats per a totes les edats, poden inscriure’s presencialment al projecte “Voluntaris per l’Arboç” a l’Oficina del Nucli Antic, al primer pis de la Casa de Cultura, o bé trucar al 977 16 71 79, o bé enviant un correu electrònic a voluntariatarboc@gmail.com.

Aquest és un projecte organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç, la Generalitat de Catalunya, i el Ministerio de Empleo i Seguridad Social, i subvencionat a través Servei d’Ocupació de Catalunya dins els Projecte Treball als Barris.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Cartell campanya voluntariat  (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat