banner est whatsapp

Inscriu-te al maridatge de puntes al coixí amb vi de l’Arboç, formatge i foie

L'Arboç, 01/07/2016

En el marc de la primera Nit dels Museus del Penedès, el proper divendres 8 de juliol el Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç i la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç organitzen un maridatge de puntes al coixí amb vi de la Cooperativa de l’Arboç, formatge i foie


Imatge: Cartell promocional del Maridatge puntes al coixí amb vi, formatge i foie (Font: Aj. Arboç)

En el marc de la primera Nit dels Museus del Penedès, el proper divendres 8 de juliol el Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç i la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç organitzen un maridatge de puntes al coixí amb vi de la Cooperativa de l’Arboç, formatge i foie.

Aquesta iniciativa tindrà lloc al Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç, ubicat al carrer Major 37, i aquest maridatge consistirà en una visita on el director del museu realitzarà una explicació històrica de la punta al coixí a l’Arboç i desprès un enòleg de l’Acadèmia Tastavins de Vilafranca del Penedès oferirà als assistents una cata de vi, formatge i foie.

El preu per persona serà de 3 euros i cal que tots els interessats s’inscriguin per mail a l’adreça turisme@arbocenc.cat, o bé presencialment a l’Oficina de Turisme de l’Arboç fins el proper 6 de juliol. Les places son limitades. L’horari de l’Oficina de Turisme és el següent:

Dissabte 2 de juliol: de 10 a 14 h i de 17:30 a 19:30 h

Diumenge 3 de juliol: de 10 a 14 h

Dilluns 4 de juliol: de 10:30 a 13 h i de 17 a 20 h

Dimarts 5 de juliol: de 10:30 a 13 h

Dimecres 6 de juliol: de 10:30 a 13 h i de 17 a 20 h

La participació del Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç a la primera edició de la Nit dels Museus del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç i la Fundació Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Penedesencs i l’Acadèmia Tastavins.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat