banner est whatsapp

70 joves s´han beneficiat de la segona edició del programa de reforç escolar

L'Arboç, 21/06/2016

Aquest programa ha ofert classes gratuïtes de reforç i ha actuat de forma preventiva sobre possibles situacions de risc de fracàs escolar


Foto: Alumnes de la segona edició del projecte de reforç escolar (Font: Aj. Arboç)

Des del mes de gener més de 70 joves arbocencs s´han beneficiat del programa de reforç escolar impulsat per l´Ajuntament de l´Arboç. Aquest programa ha ofert classes gratuïtes de reforç i ha actuat de forma preventiva sobre possibles situacions de risc de fracàs escolar, garantint que els joves arbocencs puguin finalitzar els seus estudis en les millors condicions educatives possibles.

En aquest programa s´han treballat les competències bàsiques en llengües i matemàtiques i ha estat conduït per professionals qualificats. També s´ha realitzat un seguiment personalitzat de cada alumne participant per valorar el seu nivell de millora. Els informes finals conclouen que, en general, hi hagut una millora considerable respecte la situació inicial del mes de gener.

L´Ajuntament de l´Arboç vol expressar el seu agraïment als pares i mares dels joves participants en el projecte, que han vetllat per l´assistència i implicació continuada dels seus fills i filles. Tanmateix, l´Ajuntament també desitja fer extensiu el seu agraïment a l´Institut de l´Arboç i al seu cos docent, sense la col·laboració del qual aquesta iniciativa no hauria estat possible.

Aquest projecte està emmarcat dins del Programa Treball als Barris 2015, subvencionat pel Servei d´Ocupació de Catalunya i cofinançat per l´Ajuntament de l´Arboç i el Fons Social Europeu.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat