banner est whatsapp

“L’Embruixada” celebra la seva 3a edició aquest dissabte 25 de juny a L’Arboç

L'Arboç, 20/06/2016

El proper dissabte 25 de juny, tindrà lloc al carrer Major i adjacents de l’Arboç, la tercera edició de “L’Embruixada”, organitzada per l’associació L’Embruix.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç


Foto: Cartell commemoratiu de la tercera edició de L’Embruixada (Autor: L’Embruix.cat)

El proper dissabte 25 de juny, tindrà lloc al carrer Major i adjacents de l’Arboç, la tercera edició de “L’Embruixada”, organitzada per l’associació L’Embruix.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

L’associació L’Embruix.cat, és una entitat recentment creada però que té els seus orígens fa més deu anys en la celebració de l’aniversari del Drac Badalot del Ball de Diables de l’Arboç, on un grup de dones varen participar a la festa actuant com a bruixes. Des d’aquell moment no es va perdre la relació i desprès de 10 anys es varen constituir com l’associació L’Embruix.cat.

“L’Embruixada” és una combinació de mercat remeier i esotèric, amb tallers infantils, concursos i conferències. Aquesta és l’exitosa fórmula que va triar L’Embruix en la primera i segona edició per atraure públic de totes les edats i que, ara, es consolida en aquesta tercera edició de la fira.

De les 11 a 24 h, el carrer Major acollirà el Mercat Remeier i Esotèric, i els Arbres dels Desitjos, on tothom podrà deixar testimoni dels seus desitjos. El local de la rambla Gener núm. 3 i l’Hotel d’Entitats Cal Freixas albergaran l’exposició “Éssers fantàstics de la Mitologia Catalana”.

A dos quarts de 12 del matí es realitzarà el concurs infantil “Pinta un personatge de l’Embruix”. A les 2 del migdia s’anunciaran els guanyadors i es lliuraran els premis.

A les 12 del migdia, l’arqueòleg i gestor del patrimoni cultural Sr. Jordi Farré Huguet, pronunciarà la conferència “Les bruixes a l’antiguitat” a l’Hotel d’Entitats Cal Freixas.

A les 5 de la tarda, l’Ateneu Arbocenc acollirà una de les novetats de la tercera edició de L’Embruixada el “Taller de ratafia i mostra de licor de poniol d’elaboració arbocenca”. Per realitzar aquest taller cal inscripció prèvia i abonar 15 euros.

I a partir de les 10 de la nit tindrà lloc al carrer Major i adjacents el plat fort de la fira, l’espectacle fantàstic itinerant denominat “L’Embruixada”, una representació al·legòrica amb elements de l’imaginari popular, éssers fantàstics i de més reals, i amb la col·laboració de Ràdio L’Arboç.

Seguidament, a la plaça Antonio Machado (darrere l’església) aproximadament a dos quarts de 12 de la nit, tindrà lloc el concert del grup tribut a Sangtraït “Noctämbuls”.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al perfil de facebook de “L’Embruix.cat”, https://www.facebook.com/lembruixcat/.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat