banner est whatsapp

L’Institut de l’Arboç organitza una caminada solidària

L'Arboç, 02/06/2016

El proper diumenge 19 de juny l’Institut de l’Arboç organitza la primera edició de la Caminada Solidària i Trail d’iniciació, una activitat que transcorrerà per les rutes de pedra seca marcades al terme municipal de l’Arboç


Imatge: Cartell promocional de la 1a Caminada Solidària (Font: IES L’Arboç)

El proper diumenge 19 de juny l’Institut de l’Arboç organitza la primera edició de la Caminada Solidària i Trail d’iniciació, una activitat que transcorrerà per les rutes de pedra seca marcades al terme municipal de l’Arboç.

La cursa serà sense cronometratge i no competitiva i ha estat concebuda per a totes aquelles persones que desitgin tenir una primera presa de contacte en l’apassionant món del senderisme i el trail, i també per aquells iniciats que vulguin passar un matí agradable i amè per una bona causa, ja que una part dels ingressos obtinguts de les inscripcions anirà destinada al Banc d’Aliments de l’Arboç.

El preu de la inscripció és de 8 euros, i es pot formalitzar online a través de la plana web www.athleticevents.net, o bé presencialment a l’Institut de l’Arboç o al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura. Fins el 14 de juny, la inscripció inclourà la samarreta tècnica, botifarra i beguda. A partir del 15 de juny la inscripció no inclourà la samarreta.

Aquesta és una activitat organitzada per l’Institut de l’Arboç, i inclosa dins el seu projecte de servei comunitari, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, L’Ampa de l’Institut, Athletic Events Crono i el Club Esportiu l’Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat