banner est whatsapp

Èxit del Club Taekwondo L’Arboç a Andorra

L'Arboç, 09/06/2016

El Club Taekwondo l’Arboç ha competit a la XIV Copa Andorra Infantil i Cadet 2016, disputada a la capital del patit país dels Pirineus aquest darrer cap de setmana del 4 i 5 de juny.

La delegació arbocenca ha participat amb 8 competidors, dels quals 6 van aconseguir pujar al podi en guanyar els seus respectius combats. Isaac Vives i Sergio Rovira, van aconseguir l’or, i Joel Valenzuela va aconseguir el bronze en la categoria infantil. Pel que respecta a la categoria cadet el club arbocenc va aconseguir tres bronzes per a Raúl Moreno, Albert Garcia i Izan Cervera. Arnau Pujol i Alex Sancho tot i fer uns bons combats, no van aconseguir pujar al podi.

Aquest mateix mes de juny el Club Taekwondo L’Arboç també assistirà al Campionat de Catalunya en les categories Infantil, cadet i sub21.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç