banner est whatsapp

Curs de monitors d’educació en el lleure a l’Arboç

L'Arboç, 03/06/2016

Del 4 al 19 de juliol de 2016, la Casa de Cultura Can Rossell de l’Arboç (Major 37) acollirà una nova edició del “Curs de monitors/es d’educació en el lleure infantil i juvenil”


Imatge: Cartell promocional del Curs de Monitors que tindrà lloc a l’Arboç (Font: JBP)

Del 4 al 19 de juliol de 2016, la Casa de Cultura Can Rossell de l’Arboç (Major 37) acollirà una nova edició del “Curs de monitors/es d’educació en el lleure infantil i juvenil”. Una activitat formativa reglada organitzada pel Consell Comarcal del Baix Penedès i l’Ajuntament de l’Arboç en conveni amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i impartit per la Fundació Pere Tarrès.

El curs és per a majors de 18 anys i constarà d’una etapa lectiva amb 100 hores presencials, 12 hores virtuals i 25 hores de memòria, i una etapa pràctica de 160 hores. Els horaris seran de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 15:30 a 19:30 h i els divendres de 9 a 14 h.

El preu del curs de monitor/a és de 195 euros pels joves residents al Baix Penedès i de 230 euros per la resta de l’alumnat. Els joves residents al Baix Penedès inscrits a l’atur tindran un preu especial de 170 euros.

Per a informació i inscripcions hom es pot adreçar a qualsevol dels Punts d’Informació Juvenil de la comarca del Baix Penedès o a l’Oficina Jove del baix Penedès. Les places son limitades.

Inclòs en el programa Treball i Formació del Pla de Joventut del Baix Penedès, a l’igual que en l’anterior edició celebrada a l’Arboç l’any 2015, s’espera que aquest curs ompli totes les places disponibles. Els alumnes obtindran, prèvia presentació d’una memòria amb les pràctiques realitzades, el diploma oficial de Monitor/a d’Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil de la Generalitat de Catalunya.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat