banner est whatsapp

Tot a punt pel XIII Torneig Memorial Amador Rodríguez de l´Arboç

L'Arboç, 02/06/2016

Els pròxims dies 4, 5, 11, 12, 18 i 19 de juny, el Camp de Futbol Municipal de l´Arboç acollirà la XIII edició del Torneig Memorial Amador Rodríguez de futbol 7 i 11


imatge: Cartell oficial XIII Memorial Amador Rodríguez

Els propers caps de setmana, dies 4, 5, 11, 12, 18 i 19 de juny, el Camp de Futbol Municipal de gespa artificial de l´Arboç acollirà la XIII edició del Torneig Memorial Amador Rodríguez de futbol, organitzat pel Club Futbol Base l´Arboç i que compta amb la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

El torneig, que s´amplia enguany de dos a tres caps de setmana, se celebra en homenatge a qui va ser porter i directiu del C. F. L´Arboç, Amador Rodríguez, i més de 800 infants i joves hi prendran part durant les sis jornades, amb equips de les categories prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils.

Aquest any juguen el torneig el CFB l´Arboç, Ramon Sicart, C.D. Ribes, F. Vilafranca, C.D Salou, Santes Creus C.D., R. Bonavista, Cambrils Unió CE, Mas Catarro, La Bisbal, U.D Torredembarra, U.E. Sitges, C. Daurada Salou, P.B Vallirana, U.E. Sant Sadurní, Ràcing Bonavista, Roda de Barà, Tàrrega, La Palma de Cervelló, Martinenca, Cervera i Riudoms.

Els partits es jugaran de les 9 del matí fins a les 8 de la tarda, al camp municipal de gespa artificial, on també hi haurà servei de bar i càtering per a tots els assistents d´aquesta gran festa esportiva totalment consolidada a la nostra vila i de referència a tot Catalunya.

Podeu consultar el calendari de partits i els horaris sota aquestes línies.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

Partit dissabte 4 de juny
Partit diumenge 5 de juny
Partits dissabte 11
Partits diumenge 12
Partits dissabte 18
Partits diumenge 19 de juny
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat