banner est whatsapp

L’Arboç, entre els 32 municipis participants a la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”

L'Arboç, 27/05/2016

És la tercera vegada que l’Arboç s’adhereix a aquesta campanya de comerç de proximitat, que es realitzarà de l’1 al 30 de juny als establiments comercials del nucli antic de l’Arboç i a 31 barris antics més de la resta de Catalunya


Imatge: Joan Sans i Alfons Ribas amb els premiats de l’edició anterior de la campanya comercial de la llei de barris (Font: Aj. de l’Arboç)

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, va assistir el dijous 26 de maig a la presentació de la 6a campanya de dinamització comercial “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”, que va tenir lloc a les 12 del migdia a la sala d’actes de la Direcció General de Joventut a Barcelona.

És la tercera vegada que l’Arboç s’adhereix a aquesta campanya de comerç de proximitat, que es realitzarà de l’1 al 30 de juny als establiments comercials del nucli antic de l’Arboç i a 31 barris antics més de la resta de Catalunya.

L’any 2007 es va crear la Xarxa de Barris amb Projectes per impulsar l’intercanvi d’experiències entre els ajuntaments que desenvolupessin un pla de barris. L’any 2009 es va posar en marxa la subxarxa de nuclis antics que va començar a treballar la dinamització del comerç de proximitat en tractar-se d’una prioritat compartida per tots aquests nuclis. L’objectiu és recuperar la centralitat comercial dels nuclis antics perquè tornin a ser el seu referent social.

En el sorteig dels guanyadors, que tindrà lloc el proper 8 de juliol als estudis de Ràdio Arboç, s’atorgaran premis consistents en lots de productes típics i visites turístiques aportats per cada municipi participant.

Aquesta campanya és cofinançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, a través de la Llei de Barris, i per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat