banner est whatsapp

L’Arboç acull una jornada del Programa Escoles Verdes

L'Arboç, 25/05/2016

Dimarts 24 de maig l’Arboç va acollir una jornada formativa per a mestres i alumnes del Programa Escoles Verdes


Imatge: La regidora d’Ensenyament, Sra. Sònia Magrané, en un moment de la presentació de la Jornada (Autor: S. Sedó)

Dimarts 24 de maig l’Arboç va acollir una jornada formativa per a mestres i alumnes del Programa Escoles Verdes. Aquesta iniciativa, impulsada pel Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

Un total de 14 centres educatius de l’Alt i Baix Penedès han participat en aquesta jornada que ha tingut lloc a les dependències de la Casa de Cultura de l’Arboç i el local Arbosense. Les bones comunicacions i la situació central de la vila de l’Arboç, a cavall entre ambdues comarques, unit a la disponibilitat d’aules i locals, ha propiciat que la vila hagi pogut acollir aquesta important jornada formativa intercomarcal sota la coordinació de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de l’Arboç.

L’acte de presentació de la Jornada va tenir lloc a les 10 del matí al local Arbosense i va comptar amb les intervencions de la regidora d’Ensenyament, Sra. Sònia Magrané, el subdirector d’Informació i Educació Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat, Sr. Josep Planas, i l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat