banner est whatsapp

Éxit de la 3a Cursa de Muntanya L’Arboç

L'Arboç, 23/05/2016

Amb més de 400 participants, la cursa arbocenca s’està consolidant com una de les importants del Penedès.


Imatge: Multitudinària sortida de la III Cursa de Muntanya L´Arboç (Font: Organització)

El passat diumenge 22 de maig L’Arboç va acollir la 3a edició de la Cursa de Muntanya. Amb més de 400 participants, la cursa arbocenca s’està consolidant com una de les importants del Penedès.

En un ambient festiu i amb una meteorologia favorable, la multitudinària cursa es va desenvolupar amb normalitat oferint el següent quadre de guanyadors en la cursa llarga: 1r classificat; Sr. J. Martí Costa (independent), 2n classificat; Sr. G. Gil Sentís (UEC Anoia), 3r classificat; Sr C. Mantero Martínez (Tiulatrail). En la cursa curta la classificació va ser la següent: 1r classificat; Sr. M. Torres Alcaraz (Esportiu Penedès), 2n classificat; Sr. M. Segura Martos (Canyelles), 3r classificat; Sr J.C. Solé Rodríguez (independent).

La III Cursa de Muntanya de l’Arboç ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç i de diferents entitats i negocis de la vila.

Hom pot consultar totes les dades referents a les classificacions i veure fotografies al perfil de facebook de la “3a Cursa de Muntanya L´Arboç” i blog http:/trailarboc.blogspot.com.es.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat