banner est whatsapp

L’Arboį es prepara per la Cursa Solidāria contra el cāncer del mes d’octubre

L'Arboç, 20/05/2016

L’Ajuntament de l’Arboį organitza una cursa solidāria a favor de la lluita contra el cāncer el proper diumenge 2 d’octubre de 2016. La cursa tindrā lloc en un circuīt urbā i hi haurā 4 modalitats: una cursa de 10 km, una de 5 km, una marxa a peu 4 km i una cursa infantil


Imatge: Cartell promocional de la 1a Cursa solidāria contra el cāncer de l’Arboį

L’Ajuntament de l’Arboį organitza una cursa solidāria a favor de la lluita contra el cāncer el proper diumenge 2 d’octubre de 2016. La cursa tindrā lloc en un circuīt urbā i hi haurā 4 modalitats: una cursa de 10 km, una de 5 km, una marxa a peu 4 km i una cursa infantil.

El preu de la inscripciķ fins el 31 d’agost serā de 12 euros per la cursa de 10 km, de 10 euros per la cursa de 5 km i de 8 euros per la marxa a peu. La cursa infantil serā gratuīta. Del 31 d’agost fins el 26 de setembre el preu de la inscripciķ pujarā 1 euro per modalitat. Del preu de la inscripciķ l’Ajuntament realitzarā un donatiu de 2 euros de la marxa i 3 euros de les curses a la “Fundaciķn Más que Ideas” de lluita contra el cāncer. Tots els participants rebran com a obsequi una bossa amb samarreta tčcnica, fruita i beguda.

Les inscripcions es poden realitzar a la plana web www.athleticevents.net o presencialment al Punt d’Informaciķ Juvenil de la Casa de Cultura. Aquest proper diumenge 22 de maig se sortejaran 3 inscripcions gratuītes entre els participants a la 3a Cursa de Muntanya de l’Arboį.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria d’Esports, Joventut i Lleure de l’Ajuntament de l’Arboį, amb la colˇlaboraciķ de L’Arboį es Mou i Club Esportiu l’Arboį.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboį

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat