banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç obre concurs per a instal·lar un bar-terrassa a la plaça de la Badalota

L'Arboç, 18/05/2016

L’emblemàtica plaça de la Badalota de l’Arboç, que dona la benvinguda a una gran part dels visitants de la vila, ben aviat comptarà amb servei de bar-terrassa


Imatge: La plaça de la Badalota dóna la benvinguda a l’Arboç (Font: S. Sedó)

L’emblemàtica plaça de la Badalota de l’Arboç, que dona la benvinguda a una gran part dels visitants de la vila, ben aviat comptarà amb servei de bar-terrassa.

Custodiada per La Giralda i el Castell de Bellesguard, la plaça de la Badalota va perdre gran part de la seva activitat, i seva tradicional funció com a punt de reunió per molts arbocencs, amb la desaparició dels dos bars que tenia a partir de les obres de peatonalització de l’entorn de l’església de Sant Julià, l’any 2010-2011.

En els propers dies l’Ajuntament de l’Arboç convocarà un concurs públic per a l’atorgament d’una llicència de bar-terrassa a la plaça de la Badalota. Tot i que encara no han trascendit tots els detalls de la instal·lació, es confirma que tractarà d’un quiosc provisional amb terrassa.

A partir de la publicació de les bases del concurs al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, tots els interessats disposaran de 10 dies per presentar candidatura a l’Ajuntament de l’Arboç.

La plaça de la Badalota tornarà a recuperar, doncs, una gran part de l’anyorada activitat i tornarà a esdevenir una punt de reunió per a molts arbocencs. La dinamització de la plaça de la Badalota és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat