banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un campus d’estiu

L'Arboç, 12/05/2016

El preu de la matrícula baixa un 15% pels empadronats respecte el Campus d’Estiu 2015


Document adjunt: Díptic promocional del Campus d’Estiu organitzat per l’Ajuntament l’Arboç (Font: Aj. L’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç ofereix, del 27 de juny al 19 d’agost, un Campus d’Estiu on les activitats psicomotrius, els tallers de manualitats de temàtica popular i tradicional, la descoberta de l’entorn proper i el repàs escolar seran els grans protagonistes.

El proper dimarts 7 de juny es convoca una reunió informativa per a tots els interessats, a les 19 h a l’Auditori Municipal de la Casa de Cultura.

El Campus d’Estiu de l’Ajuntament de l’Arboç, tindrà lloc a les instal·lacions de l’Escola Sant Julià i, per una major comoditat i per facilitar les combinacions amb els pares, s’ha estructurat en quatre torns: del 27 de juny al 8 de juliol, del 11 al 22 de juliol, del 25 de juliol al 5 d’agost, i del 8 al 19 d’agost.

L’horari bàsic del Campus d’Estiu serà de 9 a 14 h i s’ofereix un servei d’acollida esporàdic o fixe per torn de 8 a 9 h del matí. També s’ha previst la possibilitat, per aquells pares que ho necessitin, de poder adquirir una entrada puntual per un dia.

El preu de la matrícula del Campus d’Estiu ha baixat prop d’un 15% respecte l’any 2015 pels nens i nenes empadronats a l’Arboç. Per apuntar-se només cal recollir la butlleta d’inscripció al Punt d’Informació Juvenil, al carrer Major 37 baixos, i retornar-la amb la documentació requerida abans del 10 de juny.

Per a més informació cal trucar al 977670621 o bé adreçar-se a al Punt d’Informació Juvenil, al carrer Major 37 baixos

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Díptic Campus d´Estiu 2016 (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat