banner est whatsapp

L’arquera Maribel Santiago del club de Tir amb Arc l’Arboç campiona d’Espanya d’arc nu

L'Arboç, 09/05/2016

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el XV Campeonato de España de arco TRADICIONAL y XIII Campeonato de España de arco DESNUDO al AIRE LIBRE a Aranjuez


Foto: Instantània del podi

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el XV Campeonato de España de arco TRADICIONAL y XIII Campeonato de España de arco DESNUDO al AIRE LIBRE a Aranjuez, amb la participació de 14 arquers i arqueres catalans de les diferents divisions que competeixen en aquest campionat: arc nu, recorbat instintiu i long bow.

L’Arquera Maribel Santiago, del club de Tir amb Arc l’Arboç es proclamava nova campiona d’Espanya d’arc nu després de guanyar brillantment la final enfront de la Castellano-lleonesa raquel Frías, per 7 a 1, en un dia de molta pluja. Una molt bona progressió de la Maribel, que ja fa fer podi (bronze) al campionat d’Espanya de l’any 2015, va guanyar el Campionat de Catalunya del 2015, la lliga Catalana d’aire lliure del 2015 i els campionats provincial de Tarragona del 2015 i el 2016.

Un altra catalana, la Rosa Miñano es feia amb el bronze i la Núria Batet, també del Club de tir amb Arc l’arboç, era quarta.

En arc nu Homes, el Carles Sabatés pujava al podi en tercer lloc i un altre arquer del Club de Tir amb Arc l’arboç, José Cámara, que encara s’està recuperant d’una greu lesió, completava una gran actuació i acabava en quarta posició, mentre que en arc instintiu dones, la catalana Alicia Castillo assolia el sotscampionat.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat