banner est whatsapp

Balanç positiu de la Setmana de la Gent Gran a l’Arboç

L'Arboç, 05/05/2016

Del dilluns 25 al diumenge 1 de maig de 2016, l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació Llar de Jubilats, va organitzar la “Setmana de la Gent Gran”, un conjunt d’activitats especialment concebudes per aquest segment d’edat


Foto: Joan Sans, alcalde de l’Arboç i Montserrat Pérez, regidora de Serveis Socials, lliurant plaques commemoratives als nonagenaris de la Llar de Jubilats (Font: J. Rodríguez)

Del dilluns 25 al diumenge 1 de maig de 2016, l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació Llar de Jubilats, va organitzar la “Setmana de la Gent Gran”, un conjunt d’activitats especialment concebudes per aquest segment d’edat.

Totes les activitats presentades van tenir un bon nombre d’assistents que van contribuir a l’èxit general de la iniciativa. Destaquen especialment el divertit espectacle de varietats celebrat divendres 29 d’abril al teatre El Centre, que va despertar les rialles dels assistents amb els seus gags còmics, i el concorregut dinar i ball del diumenge 1 de maig.

Balls de saló, conferències, concursos, campionats i tallers van acabar de configurar una Setmana de la Gent Gran que l’Ajuntament de l’Arboç i la mateixa Llar de Jubilats de la vila coincideixen en qualificar com a positiva i enriquidora per tothom.

Aquesta ha estat una iniciativa impulsada per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat