banner est whatsapp

Bona assistència del Fòrum Juvenil convocat per l’Ajuntament de l’Arboç

L'Arboç, 04/05/2016

Convocat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç, el Fòrum Juvenil és un procés participatiu per proposar idees de cara a la redacció del Pla Local de Joventut 2016-2020


Foto: Moment del debat al Fòrum Juvenil de l’Arboç (Autor: Aj. Arboç)

El passat divendres 29 d’abril, la sala polivalent de la Biblioteca Municipal va acollir el Fòrum Juvenil de l’Arboç. Convocat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç, el Fòrum Juvenil és un procés participatiu per proposar idees de cara a la redacció del Pla Local de Joventut 2016-2020.

El Fòrum Juvenil va ser tot un èxit de convocatòria i un bon nombre de joves van participar aportant les seves idees. El Fòrum es va dividir en dues parts. En una primera part, es van formar grups de joves segons la seva edat i van debatre quines propostes plantejar en cadascun del àmbits d’actuació del Pla Local de Joventut de l’Arboç (Divertir-se i gaudir; Informar-se i participar; La convivència; Viure al poble; Estudiar i aprendre; Moure’s). En la segona part del Fòrum, totes les reflexions i propostes formulades pels diferents grups es van posar en comú i es van plasmar en un panell informatiu.

Van ser un debat intens i productiu que va donar com a resultat més de 50 propostes que seran analitzades i valorades per un equip d’experts. Les propostes més interessants seran incorporades al Pla Local de Joventut de l’Arboç 2016-2020.

Tots els joves arbocencs que no van poder assistir al Fòrum Juvenil del passat divendres, poden fer arribar les seves propostes, fins el proper 13 de maig al correu electrònic pij@arbocenc.cat.

El Fòrum Juvenil és una iniciativa impulsada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat