banner est whatsapp

Gran palmarès del Club de Taekwondo l’Arboç en l’Open de Vinaròs

L'Arboç, 03/05/2016

El Club Taekwondo L’Arboç, amb seu al carrer Ricard Domingo 6-8, ha obtingut uns grans resultats en el III Open de Taekwondo Ciudad de Vinaròs


Foto: Equips presentats pel Club Taekwondo L’Arboç a les cites de Vinaròs i València (Font: TKD)

El Club Taekwondo L’Arboç, amb seu al carrer Ricard Domingo 6-8, ha obtingut uns grans resultats en el III Open de Taekwondo Ciudad de Vinaròs, celebrat a la població castellonenca el passat diumenge 30 d’abril.

El club arbocenc va presentar 10 competidors a l’Open de Vinaròs, en les categories cadet i junior, dels quals 9 van pujar al podi, obtenint 6 ors, 1 plata i 2 bronzes. La ciutat castellonenca també va acollir un torneig d’exhibició per a la categoria pre-cadet, en el qual el Club Taekwondo L’Arboç hi va presentar 2 competidors.

El Club Taekwondo L’Arboç també va acudir, amb 4 representants, a la cita del Campionat d’España de Taekwondo en les categories cadet i sub-21 que es va celebrar també el dissabte 30 d’abril a València. Degut al gran nivell i a la gran quantitat de participants, cap representant arbocenc va pujar al podi a la cita valenciana.

Per l’Ajuntament de l’Arboç és un orgull que l’esport de la vila obtingui tant bons resultats en els diferents campionats en que participa, i que un club com el Taekwondo L’Arboç sigui el club provincial que més es desplaça i que millors resultats obté arreu.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat