banner est whatsapp

Taller de maquillatge teatral de l’Elenc Artístic Arbocenc

L'Arboç, 28/04/2016

El taller s’ha programat pel dissabte 14 de maig. Inscripcions obertes a la Casa de Cultura de l´Arboç


Imatge: Cartell promocional del curs

Dins dels actes del Centenari, l’Elenc Artístic Arbocenc ha programat un taller de maquillatge teatral per a adults, que tindrà lloc el dissabte 14 de maig, d´11 a 14 h i de 17 a 20h, al local del Centre Parroquial de l´Arboç.

A càrrec de personal experimentat de l´Elenc, el taller està enfocat en el maquillatge bàsic de l´actor/actriu, el maquillatge per a espectacles de fantasia, la caracterització del rostre i/o del personatge, així com l´aplicació de postissos.

La participació és totalment gratuïta, si bé caldrà formalitzar un dipòsit de 5 euros que seran retornats a la finalització del taller sempre i quan l´alumne hagi assistit a la totalitat del curs. A més a més, també es lliurarà un diploma acreditatiu de participació.

Les places són limitades i l´admissió es farà per rigorós ordre d´inscripció, que ja es pot fer fins el dia 10 de maig. Per tal d´inscriure´s cal presentar la butlleta d´inscripció degudament omplerta, juntament amb els 5 euros, a PIJ de la Casa de Cultura de l´Arboç,(c/Major 37, baixos).

Podeu descarregar la butlleta d´inscripció clicant aquí



La butlleta d´inscripció està inclosa en el díptic que es pot trobar a la Casa de Cultura i a la Papereria Montserrat.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat