banner est whatsapp

Onze medalles i tres títols pel Club de Tir amb Arc de l´Arboç al Campionat de Tarragona

L'Arboç, 27/04/2016

Diumenge 24 d’abril es va celebrar el XL Campionat de Tarragona de tir a l´aire lliure al Camp de Tir amb Arc Municipal de l´Arboç.


Foto: Imatge de grup dels arquers amb la seva medalla.

Diumenge 24 d’abril es va celebrar el XL Campionat de Tarragona de tir a l´aire lliure al Camp de Tir amb Arc Municipal de l´Arboç, amb una gran actuació dels arquers locals.

En arc nu, els arquers del Club Tir amb Arc l´Arboç assolien el Campionat tant en homes com dones, i completaven un podi dominat pels verds. En homes, es produïa un triple empat a punts entre els tres primers classificats després de les dues tandes a 30 i 18m. Va ser necessari comptabilitzar els impactes al centre de la diana per a desfer l´empat. Finalment, Manuel Llamas es proclamava campió, Dani Romero era subcampió i Manuel Rafael Rodríguez es feia amb el bronze.

En arc nu femení, Maribel Santiago es proclamava campiona de Tarragona, la Blanca Pijuan era la subcampiona i la Xesca Chuecos assolia el bronze. En arc olímpic cadet femení, les tarragonines Maria Pitarch i Elia Canales assolien el campionat i el subcampionat respectivament, mentre que la Laura Pullés, del Club tir amb arc L´Arboç, es feia amb el bronze.

En arc olímpic sènior masculí, després de les dues tandes a 70 m, Salvador Inglés, del Club Tir amb Arc l´Arboç, es proclamava campió, José Antonio Canales del Club Tau era sots campió, i José Herrera, també dels verds, es feia amb la medalla de bronze. Marc Pitarch i Isaac Marquez, tots dos del Tau, s´emportaven la medalla d´or en les modalitats de recorbat i compost aleví respectivament.

Leia Varas i Oscar Bueso, s´emportaven l´or en arc recorbat júnior. En resum, una gran jornada de tir amb arc que va comptar amb la visita del delegat d´esports de la Generalitat a Tarragona, Sr. Joan Plana, l´alcalde de l´Arboç, Sr. Joan Sans, i el regidor d´esports de l´Ajuntament de l´Arboç, Sr. Miguel Angel Del Rio.

Font: Club de Tir amb Arc de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat