banner est whatsapp

L´Ajuntament de l’Arboç estrena la nova web del Servei d’Ocupació Municipal

L'Arboç, 27/04/2016

L’objectiu principal de la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç és el de fomentar l’ocupació laboral de les persones aturades del nostre municipi


Imatge: la Borsa de treball serà una les eines més utilitzades de la nova web del SOM (Font: Aj. L’Arboç)

L’objectiu principal de la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç és el de fomentar l’ocupació laboral de les persones aturades del nostre municipi. És per aquest motiu que es posa en marxa una nova pàgina web que servirà de nexe d’unió entre el sector públic i privat del municipi.

Aquesta vocació mixte público-privada de la nova web http://som.arbocenc.org gestionada pel Servei d’Ocupació Municipal (SOM) permetrà, d’una banda, que les empreses del territori disposin d’un canal directe i de proximitat per publicitar les seves vacants i, de l’altra banda, que els usuaris del SOM puguin trobar ofertes de feina adients al seu perfil professional.

En el nou portal del Servei d’Ocupació Municipal, els usuaris també hi podran trobar informació sobre: ajuts a l’obertura de nous negocis pel emprenedors; subvencions a les contractacions de persones desocupades del municipi per les empreses de l’Arboç; accions formatives professionalitzadores; i, en general, totes aquelles informacions relacionades amb el món de l’ocupació.

Aquesta nova eina modernitza i obre al món de les noves tecnologies el Servei d’Ocupació Municipal, i li permetrà d’adaptar-se als canvis i nous requeriments d’un mercat de treball en constant moviment.

En plena era digital, l’Ajuntament de l’Arboç no vol deixar passar l’oportunitat de proporcionar als usuaris del SOM, una nova eina informàtica àgil i pràctica, sense perdre la seva essència més característica com a servei de proximitat, on es continuarà oferint una atenció al ciutadà totalment personalitzada.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat