banner est whatsapp

Setmana de la Gent Gran a l’Arboç

L'Arboç, 21/04/2016

L’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació Llar de Jubilats, organitza del dilluns 25 al divendres 29 d’abril de 2016 la “Setmana de la Gent Gran”. Aquesta iniciativa consisteix en l’oferta de tota una graella d’activitats per la tercera edat a un preu unitari molt assequible


Imatge: El dominó és una de les activitats de la Setmana de la Gent Gran

L’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació Llar de Jubilats, organitza del dilluns 25 al divendres 29 d’abril de 2016 la “Setmana de la Gent Gran”. Aquesta iniciativa consisteix en l’oferta de tota una graella d’activitats per la tercera edat a un preu unitari molt assequible.

Dilluns 25 d’abril, de les 4 a les 6 de la tarda, al local Arbosense es realitzarà una sessió de ball de saló per a tots els assistents.

Dimarts 26 d’abril l’Auditori Municipal acollirà dues activitats. A les 10 del matí, la Policia Local de l’Arboç oferirà la xerrada “Seguretat i persones grans: consells i casos pràctics”, i, a les 6 de la tarda es realitzarà el taller de cosmètica natural “Teràpies verdes, a càrrec de la Sra. Cristina Pousa.

Dimecres 27 d’abril, de les 4 a les 7 de la tarda, als jardins de Can Freixas es disputarà un Campionat de Petanca obert a jubilats i membres de l’associació.

Dijous 28 d’abril, a partir de les 5 de la tarda, a la seu de la Llar de Jubilats a Can Freixas, es disputarà un campionat de dominó per parelles.

I, per tancar la Setmana de la Gent Gran, el divendres 29 d’abril a les 7 de la tarda al teatre El Centre es representarà un espectacle de varietats. Degut a l’aforament del teatre, per aquest acte les places són limitades. En acabar s’oferirà un piscolabis a tots els assistents.

El preu de tot el paquet d’activitats de la Setmana de la Gent Gran és de només 3 euros per persona. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura (Major, 37). Aquesta és una iniciativa impulsada per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat