banner est whatsapp

L’Arboç celebra la Diada de Sant Jordi

L'Arboç, 20/04/2016

L’Ajuntament de l’Arboç ha preparat un seguit d’actes per celebrar la Diada de Sant Jordi 2016


Imatge: Cartell promocional de la Diada de Sant Jordi 2016 a l’Arboç (font: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç ha preparat un seguit d’actes per celebrar la Diada de Sant Jordi 2016. Durant el matí, la rambla Gener acollirà, de les 10 a les 14 h, les parades de venda de llibres i roses. En aquest mateix espai, de les 11 a les 13 h, tots els infants podran participar en els tallers infantils gratuïts on podran fer-se els seu drac o la seva rosa, un punt de llibre, o maquillar-se o pintar-se la cara.

A les 17 h de la tarda, el teatre El Centre acollirà la representació de l’espectacle infantil d’animació musical “Frozzen en compañia”, basat en el conte infantil “La Reina de les Neus” de Hans Christian Andersen i inspirat en la pel·lícula d’animació “Frozzen”. Les entrades es podran adquirir a taquilla a un preu de 8 euros/persona a partir de les 16 h de la tarda. Els infants entre 0 i 2 anys que no ocupin butaca tindran la entrada gratuïta.

Els actes programats en el marc de la Diada de Sant Jordi són una iniciativa de la regidoria de Festes Populars de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat