banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç organitza el Concurs a la Millor Paella de l’Arboç

L'Arboç, 18/04/2016

L´Ajuntament de l’Arboç convoca el primer Concurs de Paelles que se celebrarà el proper dissabte 30 d’abril a la zona de les barbacoes del barri de Santa Llúcia


L’Ajuntament de l’Arboç convoca el primer Concurs de Paelles que se celebrarà el proper dissabte 21 de maig a la zona de les barbacoes del barri de Santa Llúcia.

De les 10 del matí fins a les 14 h de la tarda els participants, que podran fer-ho a títol individual o en equip, podran cuinar les seves paelles amb els ingredients proporcionats per l’Ajuntament. El jurat, que valorarà aspectes com el gust, la cocció de l’arròs, el color o la presentació, donarà el seu veredicte al voltant de les 16 h de la tarda.

Es concedirà un 1r Premi a la “Millor Paella” (100 euros), un 2n Premi a la “Segona Millor Paella” (60 euros) i, un 3r Premi a la “Paella amb Millor Presència” (40 euros). El premis constaran de xecs regal per gastar en bars i restaurants de la vila.

Els guanyadors de les diferents categories seran divulgats a la plana web municipal i a les xarxes socials.

Les places son limitades. Tant les bases com la sol·licitud de participació es poden recollir al Punt d’Informació Juvenil, al carrer Major 37 baixos, o es poden baixar de la plana web municipal www.arbocenc.cat. El termini d’inscripció conclou el proper dimecres 18 de maig a les 20 h del vespre.

Com a activitats paral·leles, de les 10:30 a les 13:30 h a la pista de les barbacoes, hi haurà castell inflable i jocs tradicionals a càrrec de Chusa Parks; i per la tarda, de les 16:30 a les 19:30 h també a la pista de les barbacoes, es diputarà el Torneig de Primavera de Futbol 3x3 (només categoria benjamí i aleví). Totes les activitats paral·leles són gratuïtes.

Aquesta novedosa iniciativa, impulsada per la regidoria de lleure, conclourà amb un dinar de germanor on es degustaran les paelles participants.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Descarregar bases participació (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat