banner est whatsapp

L’Arboç commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física amb 5 activitats esportives gratuïtes

L'Arboç, 05/04/2016

Aquest dimecres 6 d’abril L’Arboç commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física amb una graella de 5 activitats esportives diferents i per a totes les edats que tindran lloc des del dimecres 6 al dissabte 9 d’abril


Imatge: Cartells promocionals de les activitats del Dia Mundial de l’Activitat Física. (Font: Aj. Arboç)

Aquest dimecres 6 d’abril L’Arboç commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física amb una graella de 5 activitats esportives diferents i per a totes les edats que tindran lloc des del dimecres 6 al dissabte 9 d’abril.

Dimecres 6 d’abril, de les 18:30 a les 19:30h, a la zona d’aparcament de la Piscina Coberta Municipal es realitzarà l’activitat “Zumba al carrer”, a càrrec de la Marta i en Miguel. Dijous 7 d’abril, també de les 18:30 a les 19:30h, al solàrium de la Piscina Coberta Municipal es realitzarà l’activitat “Cycling No Límit”, a càrrec d’en David. L’accés a les instal·lacions de la piscina coberta municipal per a realitzar aquesta activitat serà gratuït i obert a tothom. Divendres 8 d’abril, també de les 19:00 a les 21:00 h, s’ha programat l’activitat “Sortida a córrer”, a càrrec d’en David i en Óscar, on és transitarà pel circuit de la Cursa de Muntanya de Muntanya de l’Arboç. Per a les activitats dels dies 6, 7 i 8 d’abril cal confirmar l’assistència al punt d’informació de la Piscina Coberta Municipal (Hortaleza, 2). Aquests actes estan organitzats per la regidoria d’Esports, Joventut i Lleure de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de la Piscina Coberta Municipal.

Finalment, el dissabte 9 d’abril a les 10 del matí es proposen dues activitats a escollir. Per una banda, es farà una sortida familiar en BTT pels voltants de l’Arboç amb dues rutes, una de 10 km i una altra de 20 km (cal portar casc). I, per l’altra banda, es proposa una caminada familiar, de 10,5 km i de dificultat fàcil, amb el següent itinerari: L’Arboç – Pedrera – La Costeta + Novetat. Les inscripcions per ambdues activitats serà al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura fins el proper 8 d’abril a les 13 h. El punt de sortida d’ambdues activitats serà a la Casa de Cultura (Major, 37). Les activitats del dissabte 9 d’abril estan organitzades per la regidoria d’Esports, Joventut i Lleure de l’Ajuntament de l’Arboç.

Totes les activitats commenmoratives del Dia Mundial de l’Activitat Física són gratuïtes i obertes a tothom.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat