banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç signa un conveni amb La Caixa per a la realització de projectes socials

L'Arboç, 01/04/2016

L’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans Freixas, i el Director d’Institucions de Caixabank, Sr. Alexis Gómez Miñano, van signar el conveni a l’Auditori Municipal de l’Arboç en un acte privat


Foto: Joan Sans i Alexis Gómez Miñano desprès de signar el conveni (Font: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç i La Caixa han signat recentment un conveni de col·laboració per al finançament de projectes de caràcter social al municipi.

L’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans Freixas, i el Director d’Institucions de Caixabank, Sr. Alexis Gómez Miñano, van signar el conveni a l’Auditori Municipal de l’Arboç en un acte privat.

El conveni signat, d’una important quantia que ascendeix a 4.500 euros, té per objecte establir el marc de la col·laboració entre ambdues part per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social que l’Ajuntament de l’Arboç porta a terme actualment, com son les subvencions al llibres de text, l’ajuda a les famílies en risc d’exclusió social per fer front a les despeses de subministrament, o el menjador social.

L’Ajuntament de l’Arboç vol agrair públicament la col·laboració i la sensibilitat de La Caixa envers el nostre municipi i els seus habitants, especialment aquells que passen algun tipus de dificultat.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat