banner est whatsapp

Els Pretorians Armats de l’Arboç assisteixen a la trobada de Mont-Roig

L'Arboç, 16/03/2016

Les colles d´armats van recórrer el centre de la població que actuava d´amfitriona de la vintena trobada del territori


Imatge: Foto de grup dels Pretorians Armats de l´Arboç durant la trobada d´aquest diumenge a Mont-Roig Font: Pretorians Armats de l´Arboç

El passat diumenge 14 de marc un total de dinou colles d´armats de les comarques tarragonines van participar en la vintena trobada d´aquests elements que es va celebrar durant tot el matí a la localitat de Mont-roig del Camp (Baix Camp).

La XX Trobada d´Armats de les Comarques Tarragonines va aplegar prop de set-cents armats. Les colles participants van començar a desfilar pels carrers del municipi del Baix Camp cap a tres quarts d´onze del matí.

Al final del recorregut, al costat de la Casa de Cultura, van tenir lloc les exhibicions de les colles participants per, posteriorment, fer l´acte protocol•lari d´entrega de records i de la cinta commemorativa als grups participants. A la trobada també hi van assistir l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i la regidora d’Ensenyament i Festes Populars, Sra. Sònia Magrané, que van acompanyar la colla arbocenca durant tota la jornada.

A més de la colla d´armats de Mont-roig, que va ser l´amfitriona i la de l’Arboç, també van participar les colles del Pla de Santa Maria, Reus, Vilaplana, la Palma d´Ebre, Valls, Vilallonga del Camp, Alcover, Constantí, la Pobla de Mafumet, l´Espluga de Francolí, el Vendrell, Montblanc, Riudecols, Riudoms, Juneda, Maspujols i Flix.

La propera actuació dels Pretorians Armats arbocencs serà el Divendres Sant 25 de març, dins dels actes de Setmana Santa de l´Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat