banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç recolza la manifestació de la N-340 al Vendrell

L'Arboç, 15/03/2016

Autobusos sortiran de l’Arboç per dur als manifestants fins a la rotonda de Coma-ruga


Foto: Logotip promocional de la manifestació (Font: P.B.)

L’Ajuntament de l’Arboç i la resta l’ajuntaments del Pacte de Berà han convocat per aquest dissabte 19 de març una manifestació reivindicativa on es tallarà la l´N-340 al Vendrell, a la rotonda de Coma-ruga on convergeixen l’AP-7 i la C-32, a partir de les dotze del migdia.

El tall durarà una hora, i els alcaldes del Pacte de Berà esperen que se superin les xifres de la manifestació feta el passat novembre a l’Arboç, en la qual hi van prendre part prop d’un miler de persones.

Els alcaldes de l’Arboç, de El Vendrell, Torredembarra, Altafulla, Calafell, Cunit i Roda de Berà, segueixen reclamant que s’alliberi l’autopista AP-7 mentre no s’avanci amb el desdoblament de l’autovia, com una manera de descongestionar la nacional. La mobilització es farà simultàniament a l’Ebre i comptarà amb el suport de la Federació de Transportistes.

Els diferents municipis faran reunions durant la setmana amb entitats i associacions per aconseguir que hi hagi una gran resposta de la gent. També es posaran dos autobusos per portar la gent al punt de reunió, al costat de la rotonda per la part del Vendrell. Un d’ells sortirà de l’Arboç i l’altra d’Altafulla. El fet que dissabte sigui un dels dies de l’operació sortida de Setmana Santa, junt amb el nucli de comunicacions que és la rotonda de Coma-ruga, pot fer que la repercussió de l’acte sigui més gran.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat