banner est whatsapp

L´arbocenc Joan Plana, nou delegat d’esports de la Generalitat al Camp de Tarragona

L'Arboç, 07/03/2016

Substitueix Gemma Solé que ha estat en el càrrec durant els 5 darrers anys


La Secretaria General de l’Esport a la demarcació de Tarragona ja té un nou representat territorial. Es tracta de Joan Plana, nascut el 1955 a l’Arboç, que va prendre possessió del càrrec en substitució de Gemma Solé, qui ha desenvolupat les funcions durant els darrers cinc anys.

L’acte de relleu va estar presidit per Óscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Gerard Figueras, director general d’Esports de la Generalitat; Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport; Gemma Solé, com a representant sortint, i el mateix Joan Plana qui, fins ara era el coordinador territorial a Tarragona de la Direcció General de Joventut.

La presa de possessió, celebrada a la sala d’actes dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona el passat dimarts 1 de març, va comptar amb la presència de nombrosos representats del sector esportiu, provinents de clubs, Consells Esportius, Ajuntaments i federacions.

El nou representat territorial és funcionari en excedència del cos docent de secundària en el Complex Educatiu de Tarragona. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació-Psicologia i amb un postgrau en gestió i direcció de centres docents públics, ha estat regidor a l’ajuntament de l’Arboç per CDC des de l’any 1991 i n’ha estat alcalde en dos períodes, de 2003 a 2005 i de 2007 a 2009. Altres càrrecs que ha ocupat són la vicepresidència del Consell Comarcal del Baix Penedès (1999-2015), sent responsable de les àrees d’Esports, Ensenyament, del Centre de Normalització Lingüística i de Règim Intern i Qualitat de Serveis, i ha estat diputat Provincial pel Baix Penedès a la Diputació de Tarragona de l’octubre de 2014 fins el juny de 2015.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat