banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç inicia una sèrie de visites a empreses per fomentar la contractació d’aturats

L'Arboç, 07/03/2016

Els regidors d’Ocupació, Sr. Alfons Ribas, i el d’Indústria, Sr. Dìdac Bassas, han iniciat una sèrie de visites a empreses del municipi amb la intenció d’explicar i oferir en primera persona als empresaris la subvenció per a la contractació de persones desocupades, i de pas també enquestar-los sobre les necessitats i la situació de cada empresa


Foto: Alfons Ribas i Dídac Bassas en una de les visites realitzada al Sr. César Núñez a l’empresa Catalana de Residuos de L’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

Els regidors d’Ocupació, Sr. Alfons Ribas, i el d’Indústria, Sr. Dìdac Bassas, han iniciat una sèrie de visites a empreses del municipi amb la intenció d’explicar i oferir en primera persona als empresaris la subvenció per a la contractació de persones desocupades, i de pas també enquestar-los sobre les necessitats i la situació de cada empresa.

La intenció d’aquesta ronda de visites és fomentar la contractació de desocupats del municipi i de pas que les empreses arbocenques que ho facin se’n beneficiïn. Totes les visites realitzades han estat valorades de manera satisfactòria per ambdues parts.

Com s’ha fet en les dues convocatòries anteriors, l’Ajuntament de l’Arboç subvencionarà les hores treballades des de el 1 de gener fins al 31 de desembre de 2016. La quantitat mínima per hora a percebre per part del l’empresari és d’1 euro/hora, i pot arribar a un màxim de 2 euros/hora. L’Ajuntament de l’Arboç destina una partida pressupostària de 50.000 euros a aquesta línia de subvencions.

Per a més informació sobre els tràmits corresponents a aquesta subvenció cal adreçar-se al Servei d’Ocupació Municipal, ubicat a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 1r pis de l’Arboç, o bé trucar al 977 16 71 79, o bé via e-mail a través de l’adreça de correu electrònic serveiocupacio@arbocenc.cat.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat