banner est whatsapp

L´Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona

L'Arboç, 03/03/2016

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques, organitzen tot un seguit d’actes la setmana del 7 a l’11 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2016


Imatge: Cartell dels actes del Dia de la Dona (Autor: Aj. de L’Arboç)

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques, organitzen tot un seguit d’actes la setmana del 7 a l’11 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2016. Amb l’objectiu d’aplegar el màxim nombre de dones de l’Arboç i comarca, l’Ajuntament de l’Arboç articula tota una proposta d’actes commemoratius que es perllonguen al llarg de la setmana del 7 a l’11 de març.

Dilluns 7 de març a les 6 de la tarda, al local Arbosense, totes aquelles persones que ho desitgin podran participar en la confecció de banderoles amb frases reinvindicatives que seran penjades al carrer Major.

Dimarts 8 de març, a dos quarts de 6 de la tarda, l’Auditori Municipal acollirà l’activitat “Fem un café amb l’Amèlia Guardià”, que explicarà les seves vivències en els seus 104 anys de vida. En acabar l’acte es procedirà a la lectura el manifest, que llegirà l’arbocenca Montserrat Ventura.

Dimecres 9 de març, a dos quarts de 6 de la tarda a l’Auditori Municipal, es realitzarà l’activitat “Actitud en femení, coaching i formació”, una xerrada per afrontar la vida en un estat de progrés i benestar, a càrrec de Maribel Zabal

Dijous 10 de març, a dos quarts de 6 de la tarda, a l’Auditori Municipal, es realitzarà un “Taller de mandales”, a càrrec de Rosa Medina, on s’aportaran consells i tècniques per estimular la creativitat i aprendre a desenvolupar una ment pacífica i harmoniosa.

Divendres 11 de març a les 7 de la tarda, al local Arbosense es realitzarà un Concurs de Tapes “pintxos i montaditos”, on cadascú portarà la seva proposta culinària. Tot seguit, els assistent aniran al local El Centre a veure l’obra de teatre “El sexe nostre de cada dia”, a càrrec del grup de teatre La Cumprativa. En concloure l’obra de teatre tothom podrà tornar a l’Arbosense a degustar els pintxos i montaditos i a sopar. La jornada de divendres conclourà al local El Centre amb un sopar i ball amenitzat per showman local Rufino.

Per apuntar-se a les activitats cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil, situat al carrer Major 37 de l’Arboç. El preu del paquet de totes les activitats és de 5 euros per les persones empadronades a L’Arboç, i de 10 euros per les persones no empadronades al poble.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat