banner est whatsapp

La V Fira Modernista del Penedès serà el 16 i 17 d’abril

L'Arboç, 02/03/2016

Ja han començat el preparatius de la cinquena edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l’Arboç els propers 16 i 17 d’abril de 2016 i que aquest any tindrà en els espectacles de circ un dels eixos temàtics


Foto: Un nombrós públic va omplir els carrers de l’Arboç en la IV edició de la Fira Modernista del Penedès (Autor: S. Sedó)

Ja han començat el preparatius de la cinquena edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l’Arboç els propers 16 i 17 d’abril de 2016 i que aquest any tindrà en els espectacles de circ un dels eixos temàtics.

A partir del proper 14 de març s’inicien les inscripcions de parades. Hom pot trobar el formulari d’inscripció a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat, o bé també hi ha la possibilitat de recollir-lo presencialment a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 baixos. Per a més informació cal trucar a l’Oficina de Turisme, al 977 16 77 25, d’11 a 13 h i de 17 a 20 h.

El gran èxit, tant de públic com organitzatiu, ha consolidat la Fira Modernista del Penedès en el panorama català. L’exitosa fórmula de la Marató de Teatre d’Època al Carrer, on enguany actuaran 8 companyies de teatre, encapçalades per l’Elenc Artístic Arbocenc, ja és una de les senyes identificatives de la Fira Modernista del Penedès, i cada nova edició omple els carrers de l’Arboç d’animades recreacions de la vida quotidiana de l’època modernista. També s’estan ultimant els detalls de la visita a un edifici emblemàtic de la vila. Un immoble que serà revelat més endavant.

El municipi de L’Arboç ha estat pioner en capitalitzar el seu ric patrimoni arquitectònic, únic al Penedès, i generar propostes innovadores que li atorguen un gran prestigi territorial i cultural.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat