banner est whatsapp

Substitució de l’arbrat al Parc de Santa Llúcia 2

L'Arboç, 23/02/2016

L’Ajuntament de l’Arboç ha iniciat una acció de millora de l’arbrat del Parc de Santa Llúcia 2, ubicat entre les avingudes de Tarragona i de la Generalitat


Foto: Desperfectes provocats per les arrels dels pollancres

L’Ajuntament de l’Arboç ha iniciat una acció de millora de l’arbrat del Parc de Santa Llúcia 2, ubicat entre les avingudes de Tarragona i de la Generalitat.

Els pollancres existents en aquest parc estaven ocasionant problemes i queixes entre els veïns dels edificis adjacents al parc. És per aquest motiu que l’Ajuntament de l’Arboç ha decidit emprendre una acció de millora de l’arbrat consistent en la substitució dels pollancres per altres espècies que no ocasionin molèsties als veïns.

Després de l’actuació als pollancres, ben aviat es plantaran noves espècies arbòries que permetran recuperar el valor ornamental, paisatgístic, funcional i d’ombra del parc.

Aquesta és una acció de la regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de l’Arboç realitzada amb el consell i les directrius tècniques de l’equip de jardineria de la Fundació Santa Teresa de El Vendrell.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat