banner est whatsapp

Mor el col·laborador de Ràdio l’Arboç Esmond Saqui

L'Arboç, 17/02/2016

El passat divendres 12 de febrer va morir als 65 anys el conegut locutor de Ràdio l’Arboç Esmond Saqui, víctima d’una aturada cardíaca al seu domicili de Wiltshire, al sud d’Anglaterra


Foto: Esmond Saqui als estudis de Ràdio L´Arboç el passat mes de gener.

El passat divendres 12 de febrer va morir als 65 anys el conegut locutor de Ràdio L´Arboç Esmond Saqui, víctima d´una aturada cardíaca al seu domicili de Wiltshire, al sud d´Anglaterra.

Esmond Saqui (amb el sobrenom d´Oncle Kirk, en referència al seu músic de jazz preferit Roland Kirk), era una de les veus més conegudes de l´espectre radiofònic musical del Penedès i el conductor del programa Catajazz, un dels espais amb més prestigi de Ràdio L´Arboç, que s´emet els dissabtes a les 15:00h i els diumenges a les 18:00h de la tarda.

En antena des de l´any 2005, Esmond Saqui ha conduït un total de 363 Catajazz. El Catajazz pòstum va ser gravat el 14 de gener de 2016. Ràdio l´Arboç emetrà un programa d´homenatge aquest dissabte 20 i diumenge 21 de febrer de 2016 a l´hora habitual de Catajazz, i, a partir de la setmana vinent es reposaran tots els Catajazz des del primer.

Esmond Saqui era un apassionat del jazz, del blues, del rock i de les músiques del món. Portava més de 30 anys vivint a Catalunya i passarà a la història per ser el pioner en parlar de la relació i el maridatge entre el jazz i el vi, en un moment que al Penedès no es coneixia aquest concepte, que més tard es va generalitzar.

Saqui era fotògraf i consultor expert sobre vins, amb una àmplia col·lecció de referència amb més de 10.000 imatges de cellers i vinyes de tot el món. També va exercir de mestre d´anglès per a equips executius i tècnics d´importants multinacionals del sector del vi, automoció, moda i telecomunicacions.

L´equip humà de Ràdio l´Arboç desitja expressar la seva més sentida condolença per la pèrdua d´Esmond Saqui als seus familiars, amics i a tota l´audiència seguidora del programa Catajazz.

Descansi en pau.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat