banner est whatsapp

L’Arboç dinamitza els parcs biosaludables

L'Arboç, 08/02/2016

L’Ajuntament de l’Arboç posa en marxa una iniciativa gratuïta per dinamitzar els parcs biosaludables de la vila i fomentar els hàbits de vida saludables i la pràctica d’activitats esportives. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al PIJ de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 baixos.


Imatge: Cartell promocional de les activitats dinamitzadores dels parcs biosaludables de l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç posa en marxa una iniciativa gratuïta per dinamitzar els parcs biosaludables de la vila i fomentar els hàbits de vida saludables i la pràctica d’activitats esportives entre la població arbocenca.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura, ubicat al carrer Major 37 baixos, abans del 26 de febrer de 2016 a les 13 h. Les places són limitades.

Aquesta activitat es durà terme des del 29 de febrer fins al 23 de maig de 2016 i hi haurà dos grups. El grup dels dilluns, que realitzarà l’activitat tots els dilluns de 10 a 11h del matí, excepte els dilluns 21 i 28 de març i 16 de maig. I, el grup dels dimecres, que realitzarà l’activitat tots els dimecres de 16:30 a 17:30h de la tarda, excepte els dimecres 23 de març i 18 de maig.

Aquesta activitat és organitzada per les regidories d’Esports i Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, forma part del Projecte de Servei Comunitari de l’Institut de l’Arboç, i compta també amb la col·laboració i el finançament del Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya, del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat