banner est whatsapp

L’Elenc organitza un taller intensiu de teatre per adults

L'Arboç, 22/01/2016

Dins dels actes del Centenari de l’Elenc Artístic Arbocenc ha programat un taller intensiu de teatre per a adults (a partir dels 16 anys)


Imatge: Cartell promocional del taller intensiu de teatre per adults (Font: Elenc)

Dins dels actes del Centenari de l’Elenc Artístic Arbocenc ha programat un taller intensiu de teatre per a adults (a partir dels 16 anys). Aquest taller tindrà lloc els dissabtes 20 i 27 de febrer, de 10 a 14h i de 16 a 20h, al local del Centre Parroquial de l´Arboç.

El taller és impartit per l’equip de direcció de l’Elenc, i està enfocat en la iniciació i formació de l’actor i, en particular, en aspectes com la concentració, l’expressió oral i corporal, la vocalització, la inhibició, la interpretació, la improvisació i la dansa, entre altres.

La participació és totalment gratuïta; si bé caldrà formalitzar un dipòsit de 5 euros que seran retornats a la finalització del taller sempre i quan l’alumne hagi assistit a la totalitat del curs. A més a més, també es lliurarà un diploma acreditatiu de participació.

Les places són limitades i l’admissió es farà per rigorós ordre d’inscripció, que ja es pot fer fins el dia 13 de febrer de 2016. Per tal d’inscriure’s cal presentar la butlleta d’inscripció degudament omplerta, juntament amb els 5 euros, a la Casa de Cultura -Cal Rosell-, c/ Major 37 de l’Arboç. La butlleta d’inscripció està inclosa en el díptic que es pot trobar a la Casa de Cultura i a la Papereria Montserrat.

Aquesta activitat és organitzada per l’Elenc Artístic Arbocenc amb la col·laboració de Saint Gobain Cristaleria i l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat