banner est whatsapp

Arriba la 1a Festa de Cap d´Any Arbocenca

L'Arboç, 30/12/2015

Arriba la 1a Festa de Cap d´Any Arbocenca, donant la benvinguda al nou any 2016 amb "Disco Láser Show" amb música per totes les edats d´ara i sempre


Imatge: Cartell 1a Festa de Cap d´Any Arbocenca

Arriba la 1a Festa de Cap d´Any Arbocenca, donant la benvinguda al nou any 2016 amb "Disco Láser Show" amb música per totes les edats d´ara i sempre, la qual comptarà també amb sorpreses durant la nit.

L´esdeveniment serà el dia 1 de gener a partir de les 00.45h a la Sala Polivalent. Les entrades anticipades costen només 10€ amb 2 consumicions i cotilló, i les entrades a guixeta el dia de la festa tindran un preu de 6€ amb 1 consumició i cotilló fins acabar existències.

Les entrades anticipades es poden adquirir contactant amb Adri RRPP amb el telf. 652 355 963, que també disposa de whatsapp.

La filosofia dels organitzadors, el col.lectiu Vila de l´Arboç.org, organitzador d´altres events esportius i d´oci aquests últims mesos al nostre municipi, "és dotar sobretot als arbocencs d´una festa per celebrar el nou any que faci que no hàgim de desplaçar-nos fora del municipi amb el cotxe amb el perill i la molèstia que suposa, amb un esdeveniment per a totes les edats i de tots els estils musicals, acompanyats de bon ambient i d´uns preus populars i justos. Tothom hi serà benvingut."

Aquest acte compta amb la col·laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat