banner est whatsapp

L´Arboç recapta prop de 2000 euros a favor de la Marató de TV3

L'Arboç, 18/12/2015

L´Associació de Dones Arbocenques i l´Elenc Artístics Arbocenc, amb la col·laboració de la Piscina Coberta Municipal i de l’Ajuntament de l’Arboç, van organitzar activitats solidàries a benefici de la Marató.


Imatge: Cartell oficial campanya La Marató de TV3 2015

L´Associació de Dones Arbocenques i l´Elenc Artístics Arbocenc, amb la col·laboració de la Piscina Coberta Municipal i de l’Ajuntament de l’Arboç, van organitzar activitats solidàries a benefici de la Marató.

Per part de l´Associació de Dones Arbocenques (ADA), l’activitat solidària que van organitzar es va celebrar el matí passat diumenge 6 de desembre al local Arbosense, i va consistir en una màster class de zumba a càrrec de les monitores de la Piscina Coberta Municipal, Eli Madrona i Paula Guinardella, una exhibició de ball lineal a càrrec de Bartomeu Figueras, la venda de pastissos casolans a càrrec de les dones de l’ADA, i finalment per cloure l’acte, es va fer la subhasta d’un magnífic quadre, obra del reconegut artista arbocenc Joan Tuset. La recaptació total de l’esdeveniment va assolir els 801€

Per altra banda, el vespre del passat dissabte 12 de desembre i coincidint amb la celebració de la 804a edició de la “Fira de Santa Llúcia de l’Arboç. La Fira de la Punta al Coixí de Catalunya”, l´Elenc Artístic Arbocenc va organitzar un any més el concert solidari amb el grup musical "Les Ombres", que va interpretar cançons pop rock dels anys 50, 60 i 70’s per al nombrós públic que va omplir la recentment remodelada sala del teatre “El Centre”. L´entrada tenia un preu de 10 euros i la recaptació total del concert va arribar als 1140 euros.

Per tant, la recaptació total dels actes solidaris celebrats a l’Arboç ha estat finalment de 1941 euros. Aquesta anirà destinada íntegrament a la Marató de TV3 2015, dedicada enguany a la lluita contra l’obesitat i la diabetis.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat